Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Щороку в школах України до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, який відзначається 3 грудня, проводяться «уроки доброти та милосердя». «Уроки добра» - це дружні зустрічі, місце для встановлення контактів між однолітками, спільна зацікавленість у пізнанні різних областей життєдіяльності, супровід і занурення підлітків з різними особливостями в загальну діяльність, через розвиток у них таких рис, як розуміння, чуйність, підтримка та співпереживання.

Цього року наша школа не стала винятком. Тим паче, що ця дата є однією із визначних дат включених в шіснадцятиденний період Всесвітньої кампанії «16 днів проти насильства». Ми спробували показати школярам декілька різних «життєвих реальностей». Життя людей з обмеженими можливостями, два різні світи, які об’єднує одне спільне бажання бути щасливими.

Цей день у нашій школі пройшов під девізом "Дивіться на нас, як на рівних". В рамках відзначення цього дня були проведені години спілкування "Чужого горя не буває", "Людським теплом і добротою хай зігріваються серця"(1-4 класи), "Інвалідність - соціальний статус чи крик душі".

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.