Повернутися до звичайного режиму

Вибори голови учнівської ради «Юність».

З метою підвищення ефективності учнівського самоврядування в Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано і проведено вибори голови учнівської ради «Юність».

З 2 вересня 2016 року у нашій школі було розпочато передвиборчу кампанію кандидатів на посаду голови учнівської школи. За цей час кожен з кандидатів створив свою власну програму, в якій вказав всі свої наміри та побажання, виконуючи обов’язки голови шкільного самоврядування. Передвиборча агітація проходила шляхом як особистого спілкування кандидатів з виборцями, так і з використанням та розміщенням рекламних плакатів про себе. А також складання плану роботи на період президентських перегонів.

8 вересня с. За результатами голосування Гарагата Альона набрала більшість голосів та посіла місце голови учнівської ради школи. Друге місце зайняла Візанті Анжела, яка отримала посаду замісника голови учнівської шкільної ради. Результати виборів було оприлюднено через учнівську газету « Шкільний вісник», а на шкільному вечорі « Посвята в старшокласники», 16 вересня, новообраний голова, Гарагата Альона, прийме присягу.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.